Kérdése van? Hívjon minket! +36209860200 +36204203195

vagy írjon info@pritykandallo.hu

Prity 2cw28/180

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Bocsi Csaba
2023.03.10
Nagyon jó kandalló, mi 6 éve használjuk a (viszonylag) nagy családi házunk fűtésére napi szinten. Régi típusú központi fűtéshez lett csatlakoztatva. A telepítést valamint a központi fűtéshez csatlakozást mindenképpen érdemes szakemberre bízni. Nem szoktam termékeket véleményezni, de itt annyira ügyfélbarát a kapcsolat, hogy szívesen megteszem. Bármikor hívtam a forgalmazót, mindig várakoztatás nélkül felvette, vagy rövid időn belül visszahívott.
Előnyök: Kétoldalas: egyik oldala a garázs felé néz (onnan rakjuk és hamuzunk , másik oldal a nappali felé néz, azt fűti. A két oldal hermetikusan elválasztható egymástól. Nagy teljesítmény a vízoldalon. Öntöttvas ajtók, mindkét oldalról behelyezhető hamuzó fiók, nagy füstnyílás, alul (kétoldalon) és felül is huzatszabályzóval rendelkezik. Eddig nem sok alkatrész kellett hozzá, de az mindig rendelkezésre állt a forgalmazónál.
Hátrányok: Néhány alkatrész nem bírja a többévnyi napi szintű hőterhelést és feladja a harcot pl: tűzrács , fa fogantyúk. Jó lenne, ha a tűztér magasabban ki lenne bélelve samott lappal, de ezt megoldottam.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza