Kérdése van? Hívjon minket! +36209860200 +36204203195

vagy írjon info@pritykandallo.hu

Kályha

A kandalló és a kályha páratlan kombinációja.

Tökéletes meleget ad és páratlan hangulatot teremt a lakásban.


29termék
20
350 000 Ft 
280 000 Ft
 

A kályhák mára már valóban többek lettek, mint egyszerű fűtési eszközök. Hangulatuk, kidolgozásuk a belső terek szépségét megemeli. Emiatt választják egyre többen őket.

Ezek a termékek különböző módon csoportosíthatóak. Meghatározó a teljesítmény, ami a fűteni kívánt légtér nagyságától függ és a típusok.

Ma az egyik legnépszerűbb a vízteres változat. A működési elve igen egyszerű a megtermelt hőt hasznosítják ugyanúgy, mint a kazánok. Egy-egy ilyen kályha segítségével a ház teljes fűtése biztosítható. Lehet zártrendszerű, amikor a kandallókályhák tűzterét körülvevő víztáskákban lévő víz veszi fel a meleget és a rendszert összekötjük a radiátorokkal. Lehet nyíltrendszerű amikor egy puffer tartályt melegítünk.

 kandallókályha

Az épített kandalló esetében a megfelelő kandallóbetétek szintén képesek ilyen funkciókat ellátni. A vízteres kályhák is kiváló megoldást jelentenek, ha a teljes fűtésünket ilyen módon kívánjuk vezérelni.

A füstcső kivezetése, pedig bármilyen más központi fűtést biztosító kazánhoz hasonlóan történik. 

A kandallók hangulatát számos praktikus, a tüzelést segítő kiegészítő eszköz is szolgálja, amik nálunk is beszerezhetőek. A kályhákból a kisebbek könnyen hordozható típusok, bárhová telepíthetőek. Sok kályha oldal a hőérzetet és az esztétikai megjelenést fokozva kerámia betétet tartalmaz.

 

Mindenki válogathat kedve szerint a szebbnél-szebb, jobbnál-jobb változatokból.

Bármilyen kérdése van ezekkel a termékekkel kapcsolatban, akár funkciók vagy telepítés keressen minket bátran, mi mindenre igyekszünk válaszokat adni, hogy tovább segítsük a fűtési gondok megoldásában.