Kérdése van? Hívjon minket! +36209860200 +36204203195

vagy írjon info@pritykandallo.hu

Kályha

Kályha, amivel garantáltan megoldod a fűtést

Legnézettebb termékeink:

 

Ár/Érték arányban kitűnő választás:

A fűtésünk központi kérdés lett

Egyre többet szembesülünk az energiaválsággal és annak következményeivel. Sok-sok energiahordozó ára növekszik vagy ellátási problémák vannak. Így olyan megoldásokat kell keresnünk, ami bármilyen változás esetén tudja számunkra biztosítani a megfelelő meleget.

A kályhák, a különféle kandalló típusok, esetleg a kandallókályha napjainkra azok a termékek, amiknek a megvásárlása bármilyen körülmények között megoldásokat kínálnak. Azonban ezeknél a termékeknél is nagyon sokféle választási lehetőségünk van. Így a megfelelő döntést meghozni a vásárlás során nem is olyan egyszerű. 

Mi éppen ebben kívánunk segíteni minden érdeklődőnek!

 

 Fűtési rendszerek, megoldások

kályhaMa már az épített kandalló sem nyílt teres tűzhely, ahol a felső részén óriási tégla kéményen távozik a füst. A füstcső, a füstcsövek is egyediek minden egyes termékhez. Emiatt a mi általunk forgalmazott termékek bárhová könnyen telepíthetőek.

Sőt a kandalló esetében, a kemence építőmester által megépített kandallókba is, a sokféle praktikus tulajdonságuk miatt modern kandalló betétek kerülnek, amik szintén elérhetőek a webshopunkban. Sőt teljes épületek fűtéséhez, ha kazán típusokban gondolkodunk, akkor is találni megfelelő termék megoldást nálunk. A kandallók hangulata egyedülálló, általában ezért kedvelik az emberek.

A napjainkban, általunk forgalmazott kályhák esztétikai kivitelezése olyan magas színvonalú, hogy bármilyen otthon kitűnő díszítő elemeivé is válnak. A kályhák esetében többféle típusból választhatunk, vízteres, öntöttvas, fatüzelésű, vegyestüzelésű, kerámia, öntvény, sütővel, főzőlappal egybe épített, amelyek mindegyike szabadon álló. Így bárhol elhelyezhetjük azokat. A tökéletes működést, használatot pedig a különféle kiegészítők teszik lehetővé.

A hagyományos tűzterek tökéletes hangulatot és nyugalmat árasztanak szemben például az elektromos kivitelezésűekkel, amelyeknek azért mindig marad egy mű jellege, a valódi lobogó tűz látványa nélkül.

Az utóbbi időben legtöbbet vásárolt kályha:

Mire figyeljünk a vásárlásnál?

Több internetes oldal foglalkozik kályha kereskedelemmel, igazán nagy multi áruházak is, meg több, kisebb nagyobb egyéni kereskedő. Azonos gyártó esetében is előfordul, hogy szinte az összes webáruházban elérhető lesz a termék, de akár saját gyártású típusokkal is találkozni.

fűtési megoldásokAzonban mi kifejezetten az otthoni fűtés specialistái kívántunk lenni, már az indulásnál is. Így a meglévő tapasztalatok és szakértelem alapján választottunk márkát, aminek idehaza fő forgalmazói lettünk. Olyan márkát a Prity-t, aminek tudjuk, hogy minden egyes paramétere személyre szabható, az vásárlóink által elmondott igények alapján. 

Sőt mi szaktanácsadással is segítjük a vásárlási folyamatot. Telefonon egyeztetünk az érdeklődőkkel és ha az eredeti elképzelésekhez képest egészen más típusú termék, ami megfelel az adott lakásba, ráadásul az árban is olcsóbb, úgy mi mindenképpen azt fogjuk javasolni. Számunkra mindig a vevő érdeke a legfontosabb, hogy hosszútávon legyen tökéletesen megoldott és gazdaságosan működő a fűtés. 

Emiatt van, hogy ha az ismerősök körében is kályhára lesz valakinek szüksége, akkor minket ajánlanak elsőként.

 

Kérdezzen, érdeklődjön bátran, minden kérdésére igyekszünk válaszolni és a legjobb fűtési megoldásokat kínálni.

A legkeresettebb típusok: