Kérdése van? Hívjon minket! +36209860200 +36204203195

vagy írjon info@pritykandallo.hu

Vízteres kályha

A kandallók modern generációja, azok vízteres változata.

Válasszon belőlük egyet az otthona tökéletes és hangulatos melegéért.


13termék
 

A vízteres kandallók nemcsak dizájnosok, de kiváló teljesítmény jellemzi őket. Bárhová beépíthető ez a típusú kandalló, így egyszerűen plusz tér vagy külön helyiség igénye nélkül, a kazán alternatívája lehet bármilyen épületben.

A rendszer ugyanis, mint minden modern kályha alkalmas arra, hogy a teljes fűtési funkciót elássa egy épületben, mert a radiátorokra is ráköthetőek. A tűzterek, az ilyen kandallókályha termékekben viszont megőrzik a valódi tűz látványát, semmi mással össze nem hasonlítható hangulatot teremtve. Nem beszélve arról, hogy a fűtő anyagok széles skálája elégethető bennük. A lakóterekben, fűtőanyagtól függetlenül a kiváló füstelvezetésnek köszönhetően viszont kellemes levegő lesz. Az egész lakásban a jó meleg honol.

Az egyes kandallók teljesítményét, funkcióit is nagymértékben a kandallóbetétek határozzák meg. Ezekben a termékekben a kandallóbetét, mind funkcióit, mind teljesítményét tekintve az adott épülethez, lakáshoz igazítható.

 vízteres kandalló

Akár gáz, akár táv vagy más milyen fűtéssel rendelkezik egy vízteres kandalló mindenképpen fel fogja dobni az otthona hangulatát.

Arról, hogy milyen lenne az legoptimálisabb Önöknek érdeklődjenek telefonon vagy mail elérhetőségeink valamelyikén.