Kérdése van? Hívjon minket! +36209860200 +36204203195

vagy írjon info@pritykandallo.hu

Vízteres kályha

A vízteres kályhák ár/érték arányban legjobb változatai, a webáruházunkban.

Válasszon belőlük egyet az otthona tökéletes és hangulatos melegéért.


13termék
 

A vízteres kályha nemcsak dizájnos "bútora" egy lakásnak, de kiváló teljesítmény jellemzi őket. Emiatt gyakran vízteres kandalló nevet is használják velük kapcsolatban, mert egyes darabok éppen olya jól mutatnak a bennük lobogó tűzzel, mint a drága kandallók.

Bárhová beépíthető ez a típusú kandalló kályha, így egyszerűen plusz tér és külön helyiség igénye nélkül, a kazán alternatívája lehet bármilyen épületben. Egy ilyen készülékkel a fűtés problémja gyorsan és hatékonyan kezelhető.

A rendszer ugyanis, mint minden modern kályha alkalmas arra, hogy a teljes fűtési funkciót elássa egy épületben, mert a radiátorokra is ráköthetőek. A tűzterek, az ilyen vízteres kályha termékekben viszont megőrzik a valódi tűz látványát, semmi mással össze nem hasonlítható hangulatot teremtve. Nem beszélve arról, hogy a fűtő anyagok széles skálája elégethető bennük. A lakóterekben, fűtőanyagtól függetlenül a kiváló füstelvezetésnek köszönhetően viszont kellemes levegő lesz. Az egész lakásban csak a jó meleg honol. Az elektromos változatok sem hangulatban, sem teljesítményben nem tudják megközelíteni ezeket.

Az egyes kályhák vagy vízteres kandalló teljesítményét, funkcióit is nagymértékben a kályha és kandallóbetétek határozzák meg. Ezekben a termékekben a kandallóbetét, mind funkcióit, mind teljesítményét tekintve az adott épülethez, lakáshoz igazítható.

 vízteres kandalló

Akár gáz, akár táv vagy más milyen fűtéssel rendelkezik egy vízteres kályha mindenképpen fel fogja dobni az otthona hangulatát. A fűtési árak pedig sokkal könnyebben optimalizálhatóak, mint más fűtési megoldásokkal. S a kiépítésük is jóval olcsóbb, mintha épített kandallók vagy kondenzációs kazánok megrendelésével igyekeznénk ezt megoldani.

Arról, hogy milyen lenne az legoptimálisabb kályha, vízteres kandalló Önöknek, érdeklődjenek telefonon vagy mail elérhetőségeink valamelyikén.

A mi nagy előnyünk, hogy mindig az adott lakáshoz, otthonhoz illő legjobb fűtési megoldásokat javasoljuk.